Logitech'i Türkiye'ye Getiren Kişi Olan Mustafa Uyar, Logitech Avrupa’nın Yöneticisi Oldu

33
2
1
0
0
2005 yılında Logitech Türkiye ofisini kuran Mustafa Uyar, Logitech Avrupa'nın pazarlama bölümünün bir numaralı ismi haline getirildi. Uyar, Logitech'in 52 ülkedeki perakende satışlarını yönetecek.

Dünyanın en popüler oyuncu ekipmanları üreticileri arasında yer alan Logitech'te önemli bir terfi yaşandı. 17 yıldır Logitech Türkiye'nin başında olan Mustafa Uyar, Logitech Avrupa'nın pazarlama bölümünün başına getirildi. Uyar, Logitech'in tüm Avrupa ülkelerindeki perakende satışlarını yönetecek.

Mustafa Uyar, Logitech için çok önemli bir isim. 17 yıl önce, yalnızca 3 kişilik bir ekiple Logitech Türkiye'yi kuran Uyar, şirketin Türkiye'deki en popüler markalar arasında yer almasını sağlamayı başardı. 2021 yılında terfi alıp, Logitech Gelişmekte Olan Pazarlar Perakende Kanal Yöneticiliği pozisyonuna getirilen Mustafa Uyar, şimdi bir kademe daha yükselmiş oldu.

52 ülkenin başına geçti!

Logitech Mustafa Uyar

Mustafa Uyar, 1 Aralık 2022 itibarıyla başlayacağı yeni görevinde, İngiltere'den Fransa ve hatta Almanya'yı kapsayan 52 ülkenin başına geçmiş olacak. Uyar, mevcut pozisyonunda da zaten 102 ülkeden sorumluydu. Şimdi daha gelişmiş 52 ülkenin başına geçecek ve umarız geçmişte yaptığı gibi yine başarılı işler sürdürecek.

Mustafa Uyar kimdir?

Aslen elektronik mühendisi olan Mustafa Uyar, lisans eğitimini tamamladığı İstanbul Üniversitesi'nde, Uluslararası İşletmecilik üzerine yüksek lisans yaptı. Sabancı Üniversitesi'ne ek olarak ABD'de de eğitimler alan Mustafa Uyar, sektördeki kariyerine 25 yıl önce başladı. 2005 yılında Logitech Türkiye ofisini kuran iş insanı, o gün bugündür Logitech için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : https://www.dunya.com/sirketler/logitechin-avrupa-perakende-kanalinin-basina-mustafa-uyar-getirildi-haberi-675295
33
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
2
1
0
0