Elvis Presley'in BMW Tarafından Yenilenen Yarım Asırlık Otomobili Göz Kamaştırıyor!

1
1
0
0
0
Müzik tarihine damga vuran isimlerden Elvis Presley'in sahibi olduğu klasik BMW 507 modeli Alman şirket tarafından restore edildi.

Müzik tarihine geçen Amerikalı sanatçı Elvis Presley’in sahibi olduğu klasik BMW 507 modeli restore edildi. Bizzat sanatçının kendisi tarafından kullanılmış olan 1958 model araç tamamen BMW tarafından özgün haline sadık kalınarak yenilendi.

Yarım asırı deviren otomobil hem klasik olma özelliğiyle hem de dünya çapında tanınmış bir sanatçının otomobili olması nedeniyle büyük ilgi çekiyor. Yenilenmesi 2 yıl süren araç için BMW bazı parçaları yeniden üretmek durumunda kalmış. 58 yaşındaki otomobilin motor aksamı ya da araç içinde hasarlı parçaların şu an yedek parçalarını bulmak mümkün değil. Bu nedenle BMW  bazı bileşenleri yeniden üreterek otomobili tamamen orjinal olarak yenilemiş. Boyaması eski yöntemlere göre yapılan araçta sadece pencere ve kapı kollarının yeniden üretimi için 3D yazıcılardan yararlanılmış. Ortaya çıkan sonuç ise muhteşem… İşte Elvis Presley’in yenilenmiş BMW 507’si…

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0