Artık Üretilmeyen Lamborghini Murcielago V12 Motoru, İnternetten Satışa Çıkarıldı

19
8
4
4
4
Lamborghini’nin performans canavarı Murcielago V12 motoru, Ebay üzerinden satışa çıkarıldı. Motorun fiyatı ise yalnızca 31 bin dolar (180 bin tl).

Yeterince paranız varsa paranızı harcayabileceğiniz pek çok ilgi çekici alternatife ulaşabiliyorsunuz. Binlerce dolarlık aksiyon figürü mü istiyorsunuz? Hayaliniz altın kaplama, değerli taşlarla bezeli bir akıllı telefon mu? Ya da rüyalarınız bir Lamborghini V12 mi süslüyor? Hepsini internette bulabiliyorsunuz. 

İnternet üzerinden alışveriş yapabileceğiniz en büyük sitelerden olan Ebay’de satılan bu Lamborghini Murcielago V12 motoru yalnızca 31 bin dolara (180 bin TL) sizin olabiliyor. Bir Şahin'e takmayacağınız (muhtemelen şaseye oturmaz, oturursa da arabayı parçalar) bu performans canavarı bazı kişiler için gerçekten 'kelepir' olsa da pek çok kişinin yalnızca hayallerini süslüyor. 

Benzini içen hız canavarı

lamborghini v12 murcileago

6.2 litrelik bu motor, bir kazada ön tarafını çarpan bir Murcielago’dan çıkartılmış. Aracın motoru arka kısımda bulunduğu için motor zarar görmemiş. Araç hayatına devam edemese de motoru hala sorunsuz çalışıyor. 

Lamborghini’nin V12 motorları, piyasaya çıkan ilk Muira’lardan bu yana 40 yıl boyunca piyasada yer aldı. Murcielago’ların üretiminin sona ermesiyle beraber V12’ler de üretimden kalktı. Bu etkileyici motor, 0’dan 100 km’ye sadece 3,8 saniyede çıkabilmeyi sağlıyor. 

Yalnızca 7.000 kilometrede

lamborghini kazalı

Ebay ilanına göre motor yalnızca 7.052 kilometre yapmış durumda. E-gear tek geçişli otomatik transmisyona sahip olan motor, bir anlamda bugüne kadar hiç gerçek performansını gösterememişti. Motorun görüntüsü de oldukça temiz kullanıldığını ve hasar görmediğini doğrular nitelikte. 

Kenarda köşede bir otomobil modifiye etmek için yaklaşık yarım milyon liranız varsa, bu artık bulunamayan temiz V12 motor sizin için ideal. Geri kalanlarımız için ise alternatif Lamborghini modeli, yeni gelecek olan Lamborghini Huracan LEGO seti gibi duruyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/381373/lamborghini-v12-ebay/
19
8
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
19
8
4
4
4