Namib Çölü’nde Şaşırtıcı Bir Yüz Şekli Belirdi!

2
0
0
0
0
Nambiya'da çölün üzerinden helikopterle geçilirken şaşırtıcı bir fotoğraf çekildi. Çöldeki kumlar bir insan siluetine benzer şekil aldı. Bu aslında bir göz yanılgısı, çünkü fotoğrafın diğer tarafından bakılınca şekil kayboluyor.

Şaşırtıcı silüet, Dünya’nın en eski çöllerinden birinde; devasa kumullarda belirdi. Bu aslında bir göz yanılgısı. Valerio Leone isimli kişi; tatilde, helikopterle çölün üzerinden geçerken bu resmi çekti. Fotoğrafın diğer tarafından bakılınca siluet kayboluyor.

Afrika'da bir ülke olan Namibya, Namib Çölü isimli devasa kumul alanlara sahip. Milyonlarca yıllık bu çöller denize yakın konumlanmış. 56 yaşındaki, Monaco’lu Leone “Bu, muhtemelen Dünya’daki en eski çöl. Bazı uzmanlar, buranın dünyadan bir parça olmadığını iddia ediyor” ifadelerini kullandı.

Kendisi tarafından çekilen bu resme bakıldığında, koca bir burun ve gözler rahatlıkla görülüyor. Görüntü karşısında şaşırdığını olduğunu belirten Leone, “Silueti ilkin 23 yaşındaki kızım farketti. Aslında çektiğimiz sırada haberimiz yoktu, dizüstü bilgisayardan resimlere bakarken gördük” dedi. Valerio bir bisiklet şirketinin eski CEO’su ve bir gezi-fotoğraf meraklısı. Nambiya, Güneybatı Afrika’da 1990’dan beri bağımsız olan bir ülke.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3934010/It-s-sand-man-Incredible-giant-human-face-appears-dunes-Namibian-desert.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0