NASA Büyük Okyanus’taki 3 Ayrı Kasırganın Uzaydan Çekilen Videosunu Yayınladı!

0
0
0
0
0
NASA Büyük Okyanus’taki 3 Ayrı Kasırganın Uzaydan Çekilen Videosunu Yayınladı!
Özellikle Amerika Birleşik Devletleri kıyılarında fazlasıyla hissedilen kasırgalardan birini Büyük Okyanus üzerinden geçen uzay istasyonu ile kaydeden NASA, bu görüntüleri yayınladı.

Herhangi bir okyanusa kıyımız olmadığı için hiç deneyimleyemediğimiz bir doğa olayı olan kasırgalar, kmlerce hızlara çıkan bir fırtına olarak önüne geçen her şeyi yıkmasıyla meşhur. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri kıyılarında hemen hemen her yıl ortaya çıkan bu doğa olayı, bu sefer NASA tarafından görüntülendi.

Dünyanın üzerinde dönen Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan kaydedilen ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Hawaii eyaletinin açıklarında görülen kasırgayı uzaydan çeken NASA, bu görüntüyü video olarak paylaştı. Farklı olarak 3 ayrı kasırgayı görüntüleyen NASA, Madelie ve Lester Kasırgaları’nı Büyük Okyanus’ta, Gaston kasırgası ise Atlas Okyanus’u üzerinden çekilmiş.

İzlemesi oldukça keyifli olan görüntüleri aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Umarım bu kasırgalar gidecekleri kıyılara fazla zarar vermezler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0