NASA Kameraları, Güneş’in Önünde Mavi Bir Cisim Yakaladı!

2
2
0
0
0
Kamera kayıtları, Güneş'in önünden mavi bir cismin geçtiğini ve onun da cisme tepki verdiğini gösterdi. İnternette başlayan tartışmalarda bazıları bunun önemsiz bir olay olduğunu, bazıları ise uzaylılarla bağlantılı bir cisim olabileceğini söylüyor.

Güneş’in önünde parlayan mavi cisim, kameralara yakalanmasının ardından bilim insanları ve komplo teorisyenleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Meksika’da yaşayan Pamela Jonhson isimli bi Facebook kullanıcısı, NASA’nın linklerinden birini paylaşarak Güneş’in bazı nesnelere tepki verdiğini iddia etti.

Resimler STEREO isimli uydu tarafından çekildi. STEREO, Güneş yörüngesine oturmuş bir uydu. Geniş bir açıyla ve açık bir görüşle çekilen fotoğraflar, belli bir süre sonra kayboluyorlar. Pamela Johnson, Güneş’in cisme tepkisinin 15 Kasım’da başladığını ileri sürdü.

İnternette ise bu olayın önemli bir şey olup olmadığı tartışmaları yaşanmaya başladı. Bazıları görüntünün kaybolmasını gizemli bulurken, bazılarıysa 'bu olay önemli bir şey olsaydı NASA görmezden gelmezdi' düşüncesindeydi. Youtube’da boisedk isimli bir kullanıcı “Eğer bu önemli bir şey olsaydı, fotoğraflar asla gün yüzüne çıkarılmazdı” dedi. Umarız yakın zamanda yetkililer tarafından uygun bir açıklama yapılır.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3953058/NASA-cameras-capture-huge-blue-spherical-object.html
2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0