NASA'nın Canlı Yayını Esnasında Kadraja UFO Girdiği İddiası Ortalığı Karıştırdı

1
1
0
0
0
NASA'nın Canlı Yayını Esnasında Kadraja UFO Girdiği İddiası Ortalığı Karıştırdı
Uzaydan sürekli canlı yayın yapan NASA'nın canlı yayını esnasında bilinmeyen bir nesne kadraja girdi ve NASA bu durum üzerine hemen yayını kesti.

Tanımlanamayan uçan cisimler ya da diğer bir değişle UFO'lar belki de uzaylıların olduğu konusunda insanoğlunun ulaşmış olduğu en büyük kanıt. Her yıl dünyanın farklı bölgelerinden binlerce UFO ihbarı geliyor ve gün geçtikçe uzaylıların varlığını kanıtlamaya giden çeşitli ipuçları ele geçiriliyor.

Tüm bunların yanı sıra en büyük iddia ise Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA)'nın uzaylılarla iletişim içinde olduğu ve çeşitli araştırmalar yaparken dünyadaki insanlara uzaylıların varlığıyla ilgili hiçbir şey söylemediği yönünde.

Bu iddia konuşulmaya devam ederken uzmanlara göre iddiayı destekleyen bir olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. NASA'nın 7/24 sürdürdüğü canlı yayını esnasında yayında bir cismin hızlıca uçtuğu görüldü ve kimse farketmeden NASA tarafından yayın kesildi. Yayında teknik bir problem olduğuyla ilgili bilgi mesajı yayına girdi. Yayın kesilmeden önce kısa süre görünen bu nesnenin bir UFO olduğu iddiası öne sürüldü. Bu iddialar gündemin karışmasına neden oldu.

Açıkçası yayın esnasında bu obje pek de göze çarpmıyor, aşağıdan siz de yayını izleyip böyle bir nesne görüp görmediğinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0