NASA’nın “Göktaşı Geliyor” Haberine Webtekno Takipçilerinden Gelen 10 Komik Yorum

194
23
11
3
2
NASA Başkanı Jim Bridenstine, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir konferansta yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Konferansın konusu uzaydan gelen tehditlere ilişkin savunma sistemleri geliştirmekti. Bridenstine, Dünya’ya bir gök taşının çarpacağını söyleyince Türkiye’de bu durum her zamanki gibi sosyal medya mizahına kurban gitti.

NASA ve diğer uzay ajansları sadece bilimsel araştırmalara, roketlere yatırım yapmakla kalmıyor. İnsanlığın uzay çağına yön veren bu kurumların ve şirketlerin ortak bir diğer hedefi ise Dünya’yı korumak.

Uzaydan gelen tehditlerin boyutları da elbette değişim gösteriyor. Zaman zaman NASA ve benzeri kurumlardan yapılan açıklamalarla, dev astreoitlerin Dünya’ya çarpma olasılıkları hesaplanıyor. Aslına bakacak olursanız bu işin hiç şakası yok. Ancak yıllardır devam eden "Dünya’ya dev bir asteroid çarpacak" haberleri, tıpkı uzaylı haberleri gibi etkisini kaybetmiş durumda. 

Jim Bridenstine’ın yaptığı açıklamayı haberleştirdiğimiz Twitter gönderisine de pek çok yorum geldi. Türkiye’deki sosyal medya mizahı her zamanki gibi boşrolde. 

İşte Webtekno takipçilerinin NASA’nın açıklaması ardından yaptıkları yorumlar:

Kaynak : https://twitter.com/webtekno/status/1123122735448776704
194
23
11
3
2
Emoji İle Tepki Ver
194
23
11
3
2