NASA'nın Mars Yüzeyinde Ne Bulduğunu Açıklayacağı Canlı Yayını İzleyebileceğiniz Kanallar

33
3
2
1
1
Tüm dünya gözünü ve kulağını NASA'ya dikmiş durumda. Mars keşfi için uzunca süredir NASA'ya veri gönderen Curiosity'nin verileri ışığında NASA bugün herkesi şoke edeceğini düşündüğü bir açıklama yapacak.

Curiostiy'nin getirdiği veriler ışığında ihtimaller o kadar fazla ki... Özellikle bizleri heyecanlandıran, Mars yüzeyinde bir yaşamsal aktivitenin saptanmış olabileceği yönünde. Yine de açık konuşmak gerekirse NASA'nın 1-2 yılda bir bu tür heyecan verici basın toplantıları planlayıp, kısa sürede unutulan gelişmeler aktardığı da oluyor.

Her ne olursa olsun NASA'nın açıklaması şimdiden bizleri meraklandırıyor. Eğer siz de açıklama sonrası basın mensuplarının sorularının da alınacağı bu basın toplantısını takip etmek istiyorsanız, seçeneklerinizi sizler için derledik.

7 Haziran 2018, NASA'nın Mars Açıklaması Yayını

NASA'nın yapacağı canlı yayın Türkiye saati ile 21.00 sularında başlayacak. Yayın öncesi Curiosity'nin Mars serüveni hakkında kısa bir belgesel niteliğinde video yayınlaması bekleniyor.

Bu açıklamaya canlı tanık olmak isteyenler, aşağıdaki linkler yoluyla istedikleri platformdan canlı yayını takip edebilirler.

Kaynak : https://www.jpl.nasa.gov/news/news.php?feature=7152
33
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
33
3
2
1
1