National Geographic'in Bu Ayki Büyüleyici Kapağı OnePlus 7 Pro İle Çekildi

36
5
1
1
0
OnePlus, yeni amiral gemisini OnePlus 7 Pro'nun kamerasına ve tasarımına çok güveniyor. Bu nedenle National Geographic ile anlaşan firma, yeni sayının kapak fotoğrafını OnePlus 7 Pro çekti. Dergi tarihinde ilk defa bir telefon kamerasından çekilmiş fotoğrafı kapak yaptı.

OnePlus, yeni telefonu OnePlus 7 Pro’nun tanıtımı için oldukça ciddi bir reklam kampanyası hazırladı. Firmanın işbirliği yaptığı isimler arasında Netflix ve National Geographic Dergisi de bulunuyor.

Telefonun özellikleri hakkında daha önce ortaya çıkmış olan pek çok bilgi vardı. OnePlus ise yeni kampanyasında kameranın özelliklerini öne çıkarmayı hedefliyor. Sonuç olarak National Geographic dergisi, tarihinde ilk defa bir telefon kullanılarak çekilmiş bir fotoğrafı kapağına taşıdı.

Nat Geo, tarihinde ilk defa bir telefonla çekilmiş fotoğrafı kapak yaptı:

OnePlus 7 Pro, arka kısmında üç sensörün bulunduğu bir kameraya sahip olacak. National Geographic için fotoğraf çeken isimlerden olan Krystle Wright, cihazını “cebinizde taşıdığınız kamera çantası” olarak tanımladı.

Netflix de popüler serisi Sacred Games için 2 yeni poster ve serinin sahne arkasına dair fotoğraflar yayınladı. Dizinin sahne arkasına ait kısa video da OnePlus 7 Pro ile çekildi.

Netflix’in popüler şovu Sacred Games için de iki yeni posterin çekiminde OnePlus Pro 7 kullanıldı. Ayrıca sahne arkası görüntüleri de bu telefonla çekildi. OnePlus 7 Pro HDR oynatma becerisine sahip. Telefonda Netflix yayınları keyifle izlenebilecek.

Netflix’te partner-pazarlamadan sorumlu isim olan Jerome Bigio, cihazı inanılmaz olarak niteledi ve OnePlus ile partnerlik yapmaktan çok memnun olduklarını belirtti.

OnePlus 7 ve 7 Pro 14 Mayıs’ta satışta olacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/new-posters-of-sacred-games-2-and-nat-geo-magazine-cover-exclusively-shot-on-oneplus-7-pro-released
36
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
5
1
1
0