National Geographic'ten Penguenlerin Aşırı Kanlı Dövüşüne Ait Paylaşılan +18 Video

0
0
0
0
0
Karısını, yuvasında başka bir erkek penguen ile yakalayınca ortalığı kan gölüne çeviren iki penguenin devasa kapışması.

Bir çoğumuz penguenleri izlediğimiz belgesellerden tanıyoruz, ancak bizlere hep tatlı yanları gösterildiği için onların da tehlileki birer saldırgana dönüşebileceğine hiç ihtimal vermiyorduk. 4 Kasım tarihinde National Geographic tarafından Twitter üzerinden paylaşılan penguenlerin videosu 240 bin retweet alarak hızlı bir şekilde yayıldı.  

Videoda da görebildiğiniz gibi erkek penguen, dişisinin yanında başka bir erkek penguen görünce çıldırıp saldırmaya başlıyor. Aralarındaki bu savaş, dişilerinin yanlarına gelmesiyle birlikte bir son bulduğunu sansakta, tekrardan birbirlerinin üzerine çıkarak dövüşmeye devam ediyorlar. Tabii Twitter gibi bir sosyal paylaşım platformuna düşen bu video hakkında işi komikliğe vuranlar oldu, sizlere bunların iki tanesini tercümeleriyle birlikte sıraladık. 

1. Sizce Bay mı, yoksa Bayan penguen mi?



İşsiz bir kardeşimiz penguen adlı bir Twitter hesabı açıp, bu olaylarla dalga geçtiği gibi bir de şu şekilde oylama başlatmış "Bay Penguen" mi, yoksa "Bayan Penguen" mi?. 

2. O bir komşuuu 




Yine Twitter üzerinden bir arkadaş, "Her şeyi görüp, takip eden o komşu" yorumunu yapmış. Sizlere de bu durumun yabancı gelmediğini biliyoruz, penguen de olsa komşu, komşudur.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/penguin-cheating-video-nat-geo-wild-starts-internet-squawking/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0