NBA 2K20 Oyuncularının Şikayetleri, Twitter Trendlerinde Zirveye Oturdu

31
4
2
1
0
Oyun tutkunlarının bir süredir merakla beklediği ve nihayet çıkış yapan NBA 2K20, Twitter trendlerine oturmayı başardı ancak kötü bir algıyla. Oyunun hayranları, oyundaki sorunlar yüzünden Twitter’da #fix2k20 hashtag'ini paylaştı ve bu etiketini trendlere soktu.

NBA 2K20, 6 Eylül’de piyasaya sürüldü. Oyun yayınlanalı henüz üç gün olmasına rağmen geliştirici ekip, şimdiden şikâyetlerle uğraşmak durumunda kaldı. 2K Games’in sunucuları, NBA 2K20’nin kalabalık oyuncu kitlesini barındırmakta zorlanıyor ve bu yüzden oyun sürekli olarak çöküyor.

Bazı NBA 2K20 oyuncuları, sunucularla ilgili değişik sorunlar yaşadığını belirtiyor. Bu şikâyetlerin çoğu, oyunun maçlardan sonra çökmesiyle alakalı. Bazı oyuncular, NBA 2K20’deki MyTeam kadrolarının silinmesinden de şikâyetçi. Bazı oyuncular ise kazandığı maçlardan sonra puan kazanamadıklarını ya da hata mesajları aldıklarını söylüyor.

NBA 2K20 şikayetleri, Twitter'da gündeme oturdu:

NBA 2K20 twitter

Bu tür sorunlar, çoğu yeni çevrimiçi oyun için görülebilen sorunlardır. Sunucuları oyuncuların isteklerine göre ölçeklendirebilmek gayet zor bir iş ve çoğu popüler oyun, yeni çıktığı zaman bağlantı hataları ile karşılaşır. Geliştirici ekipler, bu sorunla çoğu kez karşı karşıya kalırlar ancak bu yine de 2K Games’in #fix2k20 etiketini görmezden gelebileceği anlamına gelmiyor.

NBA 2K20, oyun içi harcamalarda da oyunculara sıkıntı çıkarıyor ve bu gidişle oyuncular oyuna yatırım yapmayı da bırakacaklar. Bu da yayımcı şirketin giderek zarara gireceği anlamına gelebilir. #fix2k20 etiketi, 2K Games’in sunucularındaki hatalarını gidermesi için yeterli bir sebep olacaktır aksi takdirde oyuncular daha da sinirlenebilir.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/09/09/fix2k20-nba-2k20/
31
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
4
2
1
0