Ne Olduğu Bilinmeyen Bir Google Cihazı, FCC’de Ortaya Çıktı

10
4
3
2
2
FCC’nin (Federal İletişim Kurulu) internet sitesinde, Google’a ait yeni bir medya cihazı belirdi ancak ne olduğu konusunda şu an için bir bilgi yok.

Google'a ait yeni bir medya cihazı, Droid Life tarafından FCC’nin (Federal İletişim Kurulu) internet sitesinde keşfedildi. Model numarası H2B olan cihaz, ‘A4RH2B’ kodu ile listelenmiş. Bu cihazın önceki tasarımlara benzemesi, Google Home ürünlerinden biri olacağına işaret ediyor olabilir. FCC’nin sitesindeki bilgilerden yola çıkarak birkaç çıkarım yapalım:

Görüntüde beliren oval şekil, cihazın düz bir zeminde durması ve muhtemelen ön ve arka taraftan da kullanılabilmesi için tasarlandığına işaret ediyor. Ancak resimde boyuta dair bir bilgi yer almıyor, yani herhangi bir boyutta olabilir.

FCC, cihazı Bluetooth ve Wi-Fi özellikleri bakımından test etmiş. Bilgilere göre cihazda lityum iyon pil bulunacak. Bu da cihazın şarj edilebilir olduğunu gösteriyor. Ayrıca Droid Life’ın dediğine göre cihazda bir ekran bulunmayacak.

Son olarak FCC belgesinin genel açıklamasında cihaz ‘Medya Cihazı’ olarak nitelendirilmiş. Home Hub gibi önceki cihazlar ‘Video Yayınlama Cihazı’ olarak nitelendirilmişti. Bazı tahminlere göre bu cihaz, taşınabilir bir araba içi aygıtı, güvenlik aygıtı veya akıllı kumanda gibi şeyler olabilir.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/home/fcc-filing-google-device/
10
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
2
2