Nehre Düşen iPhone, 15 Ay Sonra Çalışır Halde Çıkarıldı

92
34
22
8
6
ABD’li YouTuber Michael Bennett, Edisto nehrinde su geçirmez kılıf içinde bir iPhone buldu. 15 ay suda kalan iPhone, su geçirmez kılıftan çıkarıldıktan sonra çalışmaya devam etti.

ABD’li YouTuber Michael Bennett, Güney Carolina’da bulunan Edisto nehrinin dibinde su geçirmez kılıf içerisinde bir iPhone buldu. YouTuber, telefonu nehirden çıkardığı anların videosunu hafta başında YouTube’da paylaştı. Telefon yaklaşık 15 aydır Edisto nehrinin dibindeydi. 

iphone nehir

Michael Bennett’ın yayınladığı videoda, ünlü YouTuber’ın Edisto nehrinin dibinde kalanları araştırırken su geçirmez kılıf içerisinde bir iPhone bulduğu görülüyor. Telefonu nehirden çıkaran Michael Bennett, çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonu şarja takıyor. iPhone, şarja takıldıktan sonra şaşırtıcı bir şekilde çalışmaya başlıyor.

iphone nehir 2 

Yerel haber kanalı WDAM 7’ye konu ile ilgili açıklama yapan Michael Bennett, iPhone’da parola olduğu için telefonun sahibini bulmakta zorlandığını açıkladı. Nehirde bulunan iPhone’da parola bulunduğu için YouTuber, telefonun içinde olan SIM kartı çıkardı ve başka bir telefona takarak iPhone’un sahibine ulaştı. 

Nehirden çıkarılan iPhone’un sahibi, telefonu 19 Haziran 2018’de bir aile gezisi sırasında nehire düşürdüğünü açıkladı. iPhone’un sahibi, telefonun hala çalışıyor olmasına oldukça şaşırdı.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/iphone-lost-in-river-found-still-working-after-15-months-2109988
92
34
22
8
6
Emoji İle Tepki Ver
92
34
22
8
6