Netflix, 13 Reasons Why’ı Sonlandırma Kararı Aldı

37
21
5
4
1
Netflix platformu üzerinde hatırı sayılır izleyiciye sahip gençlik dizilerinden olan 13 Reasons Why’ın final yapacağı resmi olarak doğrulandı. Netflix, dizinin 4. sezonunun final sezonu olacağını açıkladı.

Netflix, sabah saatlerinde 13 Reasons Why’ın 3. sezonunun 23 Ağustos’ta yayında olacağını duyurdu. Bundan kısa bir süre sonra ise dizinin 4.  sezonunda onay aldığı ancak o sezonun final sezonu olacağı bilgisi geldi. Dizinin 4. sezonu şu anda zaten yapım aşamasında ancak bir çıkış tarihi ve bölüm sayısı bilgisi henüz verilmedi. Verilen bilgilere göre 4. sezon, çekirdek ekibin liseden mezuniyetini konu alacak.

Bu arada 13 Reasons Why, intihar ettikten sonra arkasında ses kayıtları bırakarak intiharı üzerinde etkisi olan insanları anlatan genç bir kızın öyküsünü konu alıyor. Bu yazın başlarında 1. sezon sonunda Hannah’nın intihar ediş şeklini görsel olarak tasvir eden sahne, Netflix tarafından kaldırılmıştı. Merak ediyorsanız aşağıdan üçüncü sezonun konusunu okuyabilirsiniz.

13 reasons why

Jessica, Alex, Justin ve Zach karakterleri, Tyler’ın Spring Fling sırasında akıl almaz bir eylemde bulunmalarını engellemesinden 8 ay sonra, Tyler’ın toparlanmasına yardım ederler. Bu sırada yaptıkları örtbasın yükünü omuzlamak için yollar bulurlar. Daha sonra yıllık mezuniyet töreninde bir futbolcu ortadan kaybolur ve Clay, kendisini polis gözetiminde bulur. İçinde bulunduğu soruşturma, herkesin en derin sırlarını ifşa etme tehlikesine sahiptir ve bu işin içinden çıkmak için dışardan biri yardımcı olur.

13 Reasons Why’ın üçüncü sezonunda işler iyice kızışacak gibi duruyor. Görünen o ki en iyi niyetli eylemlerin bile sonuçları, bir hayatı sonsuza dek değiştirme potansiyeline sahip olacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 13 Reasons Why’ın üçüncü sezonu 23 Ağustos 2019’da yayınlanacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/08/01/13-reasons-why-ending-netflix/
37
21
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
37
21
5
4
1