Netflix, 22 Eylül’de Türkiye’de Özel Bir Lansman İle Yerli İçerik Duyurusu Yapabilir!

0
0
0
0
0
Netflix, 22 Eylül’de Türkiye’de Özel Bir Lansman İle Yerli İçerik Duyurusu Yapabilir!
Ülkemizde bir süre önce resmen hizmete giren Netflix, bu sefer 22 Eylül’de özel bir lansman hazırlığında

İlk olarak Amerika’da CD/DVD film kiralama hizmeti sunan, ardından dünyanın en büyük online film ve dizi platformu haline gelen Netflix, geçtiğimiz aylarda yıllardık beklediğimiz adımı atarak resmen Türkiye’ye giriş yapmıştı. Şimdiye kadar hızlı bir şekilde birçok içeriğine Türkçe altyazı desteği veren Netflix, Türkçe dublaj seçeneğini de hızla büyütüyor.

Bu bağlamda önemli çalışma duyurularının ve Türkiye planlarının anlatılacağı özel bir etkinlik yapacak olan firma 22 Eylül’de sunacağı bu etkinliği Çırağan Sarayı’nda yapacak. Özellikle fiyatlandırma konusunda bir değişiklik, sadece Netflix’e özel seriler ve filmler olan Netflix Original ailesine yerli yapımların da eklenmesi gibi durumlar olabilir.

Hatta şahsen Behzat Ç’nin yeni sezonunun Netflix’e gelebileceğini içten içe beklerken bildiğiniz gibi bunun duyurusu yapılmış ve televizyon seçilmişti. Ancak Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma ve Kara Bela gibi film ve diziler ile kendini ispatlayan Burak Aksak’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım ile Netflix’in bu özel seri hamlesinin Burak Aksak tarafından çekilecek bir dizi ile olabileceği konularını akla getiriyor.

Netflix CEO’su Reed Hastings’in de katılacağı bu özel Türkiye lansmanı sonrasına bakalım hangi bilgiler ortaya çıkacak, merakla bekliyoruz.

Kaynak : http://webrazzi.com/2016/09/08/netflix-turkiye-lansmani-22-eylulde/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0