Netflix, 2 Boyutlu Animasyon Filmi Klaus'un İlk Resmi Fragmanını Yayınladı

9
8
1
0
0
Netflix, 2 Boyutlu Animasyon Filmi Klaus'un İlk Resmi Fragmanını Yayınladı
Ülkemiz dâhil dünyanın birçok ülkesinde internet yayın platformlarının öncüsü olan Netflix, her geçen gün platforma yeni yapımlar ekliyor. Yaklaşmakta olan Noel için de yeni bir içerik üzerinde çalışan Netflix, 2 boyutlu animasyon filmi Klaus'un ilk resmi fragmanını yayınladı.

Popüler yayın platformu Netflix, her türden sayısız içeriği kullanıcılarına sunarak müşteri sayısını her geçen gün artırıyor. Platformda yer alan animasyon filmleri de Netflix'in elini güçlendiren türlerden biri olarak dikkat çekiyor. Kullanıcıların isteklerine güncel konulara göre de yanıt veren Netflix, yaklaşmakta olan Noel için yeni bir animasyon filmi hazırlığında.

Voltron'dan Love, Death & Robots'a kadar birçok popüler içeriğe sahip olan Netflix'in Noel için hazırladığı filmin adı Klaus oldu. Netflix, platformdaki animasyon filmlerinin kalitesinin yakalanması için bu filmde Çılgın Hırsız serisinin yaratıcılarından Sergio Pablos ile çalıştı. Yayınlanan fragman da filmin ne kadar ciddiye alındığını gösteriyor.

Klaus, ülkemizde Sihirli Plan ismiyle yayınlanacak:

Jesper Johansen isimli bir postacının hikâyesini izleyicilerle buluşturacak olan Klaus, Smeerensburg isimli bir kasabada geçiyor. Karakterimiz Jesper'ın Bay Klaus isimli bir oyuncak üreticisiyle maceralarına tanık olacağımız filmin seslendirme kadrosunda Jason Schwartzman ve J.K. Simmons gibi tanınan oyuncular yer alıyor. Filmin temel konusuysa kasabanın sıkıcı bir yer olduğunu fark eden Jesper'ın Bay Klaus ile birlikte çalışarak kasabayı daha eğlenceli bir yer hâline getirmesi üzerine kurulu.

Daha önce yayınlanan aynı isimli kısa animasyon filminin uzun hâli olarak karşımıza çıkacak olan Klaus, keyifli bir Noel filmi olmuş gibi görünüyor. 15 Kasım'dan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek olan filmin beklenen başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Türkiye'de Sihirli Plan ismiyle yayınlanacak olan filmin Netflix sayfasını da buradan inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://movies.mxdwn.com/news/netflixs-releases-first-official-trailer-for-2d-animated-christmas-film-klaus/
9
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
8
1
0
0