Avengers: Endgame'in Yönetmenlerinden Yepyeni Bir Netflix Dizisi: Magic: The Gathering

36
9
3
2
1
Avengers: Endgame filminin yönetmenliğini üstlenen Joe Russo ve Anthony Russo, şimdi de yeni bir Netflix dizisi üzerine çalışıyor. Magic: The Gathering isimli bir animasyonunun yönetmenliğini yapacak olan ikili, bu projeleriyle tutkularını gerçekleştireceklerini düşünüyorlar.

Avengers: Endgame ile bir dönemi kapatan yönetmenler Joe Russo ve Anthony Russo, şimdi de Netflix için yeni bir proje üzerinde çalışıyorlar. Magic: The Gathering olarak adlandırılan proje dahilinde ünlü yönetmenler, bu kez sihir işleriyle uğraşacaklar. İlk kez 1993 yılında hayatımıza giren Magic: The Gathering kart oyununun uyarlandığı projenin Netflix'te ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, Russo kardeşlerin bu dizinin yönetmenliklerini yapacakları doğrulandı. Bu iki yönetmenin haricinde Maymunlar Cehennemi filminden tanıdığımız Mike Larocca ve animasyon dizileriyle bilinen Isaac Krauss da projenin yönetim ekibinden. Ayrıca dizinin yazarlığını Star Wars, Atlantis ve Iron Man gibi yapımlardan bildiğimiz Henry Gilroy üstleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Russo kardeşler, çocukluklarından beri bu kart oyununu oynadıklarını ve sihir-büyü gibi şeylere ilgil duyduklarını açıkladılar. Projeyle ilgili fazlasıyla heyecanlı olduklarını ifade eden kardeşler, bu projenin kendileri için büyük bir tutkunun gerçeğe dönüştüğü anlamına geldiğini söylediler.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/avengers-endgame-directors-are-making-magic-the-gathering-netflix-show/
36
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
9
3
2
1