Netflix, Jurassic World Evreninde Geçen Animasyon Dizisini Duyurdu

22
2
2
0
0
Netflix, Dreamworks Animation tarafından yapılacak olan Jurassic Park animasyon serisini duyurdu.

Jurassic Park serisi, dinozorları bir anda çok daha popüler hale getiren filmlerden oluşuyordu. Daha sonra seriye yeni filmler de eklendi. Özellikle çocuklar ve gençler, dinozorlara gerçek anlamda hayran kaldılar.

Dreamworks, Jurassic World: Camp Cretaceous adlı bir animasyon projesi üzerinde çalışıyor. Bu proje, yakın zamanda firmadan yapılan açıklamaya göre Netflix ekranlarında yayınlanacak. Dizinin uygulamacı yapımcıları Steven Spielberg, Frank Marshall, Colin Trevorrow, Scott Kreamer ve Lane Lueras olacak.

2015 yılındaki Jurassic World filmiyle aynı dönemde geçecek olan seride, dinozorlar ortalığı yakıp yıkmaya başladığında kampta mahsur kalan 6 çocuğun hikayesini izleyeceğiz. Bu tarz hikayelerde alışılageldiği gibi, karakterlerimiz hayatta kalmak için yabancılardan oluşan bir aileye dönüşmek zorundalar.

Serinin yapımcılarından Scott Kreamer, daha önce Pinky Malinky ve Kung Fu Panda’da, LaneLueras ise The Paws of Destiny’de görev almıştı. Steven Spielberg ise Jurassic Park efsanesini yaratan isim olarak biliniyor.

Seri, 2020 yılında vizyona girecek.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/06/04/jurassic-world-animated-series-coming-to-netflix-in-2020
22
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
2
2
0
0