Netflix, Henüz Yayınlanmamış İçerikleri Tanıtan Bir Özellik Duyurdu

25
15
13
8
7
Netflix'in şu an için sadece kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin hizmetine sunduğu yeni bir özellik, platforma eklenecek yeni içerikleri, eklenme tarihine göre kategorilere ayırarak kullanıcıların takip etmesini sağlayacak. Üstelik kullanıcılar, yeni içeriklerle ilgili hatırlatıcılar oluşturabilecekler.

Son yılların en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, son dönemlerde yaşananlar ve alınan kararlarıyla gündemden düşmüyor. Hatırlanacağı üzere Netflix'in bundan sonra dizileri tek bir seferde değil, haftalık olarak yayınlayacağı ortaya çıkmış, bu durum Netflix kullanıcıları tarafından da gündeme taşınmış ve bunun sonucunda da Netflix, konuyla ilgili bir açıklama yaparak yeni uygulamanın genele yayılan bir durum olmadığını, sadece birkaç istisnanın bu uygulamaya dahil edildiğini açıklamıştı.

Şimdiyse Netflix'in internet sitesine yeni bir sekme eklendi. Eklenen bu sekme "Latest" (Son Eklenenler) olarak geçiyor ve bu sekme altında kullanıcılar, ilerleyen günlerde Netflix tarafından yayınlanacak olan içeriklerin bir ön izlemesine erişebiliyorlar.

Netflix

Netflix'in kullanıcılarına sunduğu bu yeni özellik, sadece basit bir sekmeden ibaret değil. Netflix'in yeni özelliği, ilerleyen dönemlerde yayınlanacak içerikleri yakınlık süresine göre de 3 farklı kategoriye ayırıyor. Bu kategoriler; "Bu hafta yeni", "Bu hafta gelecek" ve "Önümüzdeki hafta gelecek" olarak isimlendiriliyor.

Netflix'in bu yeni özelliğinin belki de en dikkat çekici yanıysa kullanıcılar için eklenenmhatırlatma seçeneği olması. Böylelikle kullanıcılar, Netflix'in yeni sekmesi altında gördükleri içerikler için hatırlatıcı ekleyebilecekler ve bu sayede de Netflix, içeriğin yayınlandığını kullanıcılara bildirecek.

Platforma getirilen bu yeni özellik şu an için sadece kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin hizmetine sunulmuş durumda ancak ilerleyen dönemlerde Netflix'in yeni özelliği, tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Kaynak : https://thenextweb.com/apps/2019/09/05/netflix-latest-alert-new-shows/
25
15
13
8
7
Emoji İle Tepki Ver
25
15
13
8
7