Netflix, Yeni Animasyon Filmi I Lost My Body’nin Fragmanını Yayınladı

15
3
1
1
1
Netflix, yeni animasyon filmi I Lost My Body’nin fragmanını yayınladı. I Lost My Body, Amelie’nin yazarı Guillaume Laurant’ın romanından esinlenerek ortaya çıkarıldı.

Netflix yeni bir animasyon filminin fragmanını yayınladı. Netflix’te yayınlanacak olan I Lost My Body’nin Fransızca orijinal ismi J’ai perdu mon corps. I Lost My Body’de Paris’te bir laboratuvardan kaçan kopmuş bir elin hikayesi anlatılıyor.

i lost my body

Laboratuvardan kaçan el, kendi bedenini ararken, Naoufel adlı bir pizzacı çocuğun bedenine bağlı olduğu günleri hatırlıyor. Vücudunu arayan el, Naoufel’i ararken çocuğun hayat hikayesini ve Gabrielle isimli kütüphaneciye olan sevgisini hatırlamaya başlıyor. 

I Lost My Body, ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde yaptı. Animasyon filmi, Nespresso Büyük Ödülü’nü kazanan ilk animasyon filmi oldu. Filmin başarısının ardından Netflix, film yayın haklarını aldı. I Lost My Body, 15 Kasım’da sinemalarda vizyona girecek. Sinemalarda gösterime girmesinin ardından 29 Kasım’da da Netflix’te gösterime girecek. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/9/30/20891143/i-lost-my-body-trailer-netflix-release-date
15
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
1
1