Netflix'in Brie Larson ve Samuel L. Jackson'lı Filmi Unicorn Store'un Fragmanı Yayınlandı

35
4
1
0
0
Netflix'in Brie Larson'un başrollüğünü üstlendiği Unicorn Store filmi için yayınladığı fragmanda efsane oyuncu Samuel L. Jackson görüntülendi.

Brie Larson’un yeni Netflix filmi Unicorn Store Nisan’da Netflix’teki yerini alacak. Film için yayınlanan ilk fragmanda ise seyircileri az da olsa heyecanlandıracak bir ismi görmek mümkün: Samuel L. Jackson. İkili, 8 Mart’ta vizyona giren Captain Marvel filminde harika bir uyum yakalamıştı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Aslına bakacak olursak ikili, Captain Marvel’da tekrardan buluşmuştu. Zira Unicorn Store filmi Captain Marvel’dan önce çekilmeye başlanmıştı ve duyurulmuştu. Film ilk olarak 2017 Toronto Uluslararası Film Festivalinde duyurulmuştu ancak filmin dağıtımında bir sıkıntı çıktığı için geçtiğimiz Ocak ayına kadar resmileşmemişti. (Daha da derine inecek olursak Unicorn Store, ikilinin asıl tekrardan buluşması. İkili, daha önce de Kong: Skull Island setinde bir araya gelmişlerdi.)

Unicorn Store, bir türlü yetişkin olmayı beceremeyen eksantrik ve çocuksu bir kadının hikayesini anlatıyor. Güzel sanatlar okulunu bıraktıktan sonra karakterimiz Kit (Brie Larson), kendisini sıkıcı bir ofiste çalışırken buluyor. Bir gün işler değişiyor ve Kit, gizemli bir mağazadan davet alıyor. Davette, pembe takım elbiseli bir adam (Samuel L. Jackson) Kit’e bir unicorn vaadi veriyor ancak önce kendisini kanıtlamasını istiyor.

Unicorn Store filmi 5 Nisan’da Netflix’de gösterime girecek.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/3/22/18277516/netflix-unicorn-store-trailer-brie-larson-samuel-l-jackson
35
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
1
0
0