Netflix’in Komedi Radyosu 15 Nisan’da Yayına Başlıyor

5
3
2
1
0
Netflix’in komedi yıldızlarının programları, SiriusXM işbirliğiyle yayına sokulacak olan radyoya geliyor.

Geçtiğimiz yıl Netflix ile bir ortaklığa gittiklerini açıklayan SiriusXM, eğlence devinin bazı komedi içeriklerinin radyoya da geleceğini açıklamıştı. Anlaşmanın meyvelerini toplama zamanı gelirken anlaşmaya hangi içeriklerin dahil olduğu ve radyonun ne zaman yayına gireceği açıklandı.

15 Nisan’dan sonra SiriusXM aboneleri, Netflix’in radyo kanalında yayın servisinin komedi özel programlarını ve stand-up gösterilerini dinleme şansı bulacak. Netflix’in kanalının adı ise Netflix is a Joke (Netflix bir şaka) oldu.

İçeriklere erişebilmek için SiriusXM abonesi olmak gerekiyor. Abonelik karşılığında ise Dave Chapelle, Gabriel Iglesias,, Chelsea Peretti, Chris Rock, Sarah Silverman, Iliza gibi pek çok ismin özel stand-up komedilerine erişim sağlanabiliyor.

Netflix’in yıllar boyunca adeta komedi rüya takımı kurmasının ardından bu arşivini para kazanmak için kullanması oldukça mantıklı bir hareket. İstasyonda yayınlanacak olan içerikler arasında yeni gelecek Netflix stand-up gösterilerinden de kesitler yer alacak.

Netflix’in radyoya özel bir de içeriği olacak. Ünlü isimler, pop kültürü ve güncel konular hakkında sohbetler gerçekleştirecek.

SiriusXM’den Scott Greenstein, kendine has özel bir komedi programı yapmak için yeni ve eski Netflix yıldızlarıyla çalışmayı beklediklerini söyledi. Netflix radyosunda ilk kimlerin olacağı ve erişimin her bölgeye açık olup olmayacağı ise bilinmiyor. SiriusXM şimdilik yalnızca ABD’de hizmet veriyor.

Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/netflix-radio-station-siriusxm-3694158?utm_source=keystone&utm_medium=keystone_core_reviews_rss&utm_campaign=trusted+reviews
5
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
1
0