Netflix'in Sevilen Dizisi Marvel's Iron Fist'in Yeni Sezonunun Çıkış Tarihi Açıklandı

7
2
2
2
0
Netflix'in Sevilen Dizisi Marvel's Iron Fist'in Yeni Sezonunun Çıkış Tarihi Açıklandı
Marvel'in aynı isimli karakterinden esinlenilerek uyarlanan Netflix dizisi Iron Fist'in yeni sezonunun çıkış tarihi ve dahil olan yeni oyuncular açıklandı.

Netflix, Iron Fist için San Diego Comic-Con etkinlikleri sırasında yeni bir video yayınladı. Videoda verilen bilgiye göre dizinin yeni sezonu 7 Eylül'de platformda yayınlanacak. Platformda altı adet Marvel temalı dizi var ve Iron Fist bu diziler arasında şimdiye kadar en düşük puanı alanlar arasında yer alıyor. Ancak bu düşük puanların aksine dizi Netlix'in en çok sevilen ve izlenen Marvel serisi.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders ve The Punisher, Netflix'de yer alan diğer Marvel dizileri ve Marvel Sinematik Evreni'nin Netflix'in içinde de bu kadar genişlemiş olması şaşırtıcı. Ancak dizilerin hepsi ortalama izleme oranlarına sahip ve yapım olarak değerlendirecek olursak da hiç biri başarısız değil.Yeni tanıtım videosu ve çıkış tarihinin dışında gelen yeni bir bilgi de Alice Eve'nin ikinci sezonda Typhoid Mary'yi canlandıracağı haberi oldu. Typhoid Mary, çizgi romanda Iron Fist'in en büyük düşmanlarından biri ve telepatik güçleri var.

Kesin olmamakla birlikte diziye yeni sezonda ekleneceği düşünülen bir diğer kötü de Steel Serphent. Bu bilgi ise dizinin resmi Twitter hesabında yapılan bir paylaşıma dayanıyor. Kısa videoda Iron Man'ın sembolü, yanıp sönen ışıklarla Steel Serphent'in sembolüne dönüşüyor. Ancak bu bilgi henüz çok da net değil ve bu paylaşımın altından başka şeyler de çıkabilir.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/netflix-and-marvels-iron-fist-season-2-has-release-date-and-villains-2018-7?utm_source=feedly&utm_medium=referral
7
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
2
0