Netflix'in Üçüncü Türk Dizisi Aşk 101'den İlk Tanıtım Videosu Geldi

91
11
6
4
4
Netflix, üçüncü Türk dizisi olacak olan Aşk 101 için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda diziyle ilgili ufak ayrıntılara yer veriliyor. Dizinin ne zaman çıkacağı ise bilinmiyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in ismi şu sıralarda RTÜK denetimiyle anılıyor ancak şirket, orijinal Türk dizileri için çalışmalarını da sürdürüyor. Platformun üçüncü Türk dizisi olacak olan "Aşk 101" için çalışmalarını sürdüren Netflix, bugün Aşk 101'le ilgili bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, dizinin içeriğiyle ilgili ufak detaylar içeriyor.

Global adı "Love 101" olacak olan dizinin konusu ise 90'lı yıllara dayanıyor. Dışlanmış bir grup Türk öğrencinin ayrılmak istemedikleri öğretmenlerini birbirlerine aşık etmek için gösterdikleri çabayı konu edinecek dizinin çıkış tarihi ise netleşmiş durumda değil.

netflix

Dizinin oyuncularına gelecek olursak Aşk 101'de Kubilay Aka, Alina Boz, Bade İşçil, Kaan Urgancıoğlu, Selahattin Paşalı, Pınar Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimler bulunacak. Dizinin senaryosu ise Çocuklar Duymasın'ın sekreter rolüyle hatırlanan Meriç Acemi tarafından kaleme alınıyor.

Netflix'in Aşk 101 için yayınlamış olduğu tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/netflix-turkiye-yerli-dizisi-ask-101-tanitim/
91
11
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
91
11
6
4
4