Netflix'in Yeni Komedi Dizisi Dead To Me'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

7
5
4
0
0
Netflix'in mayıs ayında izleyicilere sunacağı komedi dizisi Dead To Me'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Netflix orjinal dizileri serisine bir yenisini daha ekliyor. Mayıs ayında yayınlanacak olan Dead To Me dizisinin ilk fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. Dizinin yapımcısı komedyen yazar Liz Feldman. Christina Applegate (Jen) ve Linda Cardellini'nin (Judy) başrollerini paylaştığı komedi dizisinden bazı fotoğraflar da yayınlandı.

Dizinin konusu genel olarak Jen'in etrafında gelişmektedir. Jen'in kocası yakın zamanda bir cinayete kurban gitmiştir ve Jen bu cinayeti çözmekte kararlıdır. Judy ise yakın zamanda trajik bir kayıp yaşayan özgür ruhlu bir kadındır.

İkili bir destek grubunda tanışırlar, aslında arkadaş olmaları pek mümkün değildir. Çünkü iki kadında birbirlerine göre tamamen iki zıt karakterdir. Aralarında şaraplara ve Entenmann'ın keklerine olan bağlılıkları ile hayatın onlara yaşattığı benzerlikler, iki kadının arkadaşlığına neden olur. Judy'nin bildiği bir sır vardır ve genç kadın Jen'i bu şok edici sırdan korumaya çalışmaktadır. Dizinin diğer oyuncuları ise James Marsden (Steve),  Ed Asner (Abe) ve Brandon Scott (Nick).

Diziye 3 mayısta Netflix üzerinden erişilebilinecek.

Kaynak : https://deadline.com/2019/04/dead-to-me-trailer-first-look-premiere-date-netflix-dark-comedy-christina-applegate-linda-cardellini-1202585458/
7
5
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
4
0
0