Netflix, Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirme Sistemini Tamamen Kaldıracağını Açıkladı

38
12
4
2
2
Netflix, kullanıcıların artık kullanmadıklarını düşündüğü yorum ve değerlendirme sistemini kaldıracağını duyurdu. Bakalım izleyiciler artık yorum yapmak istediğinde ne tarz bir yola başvuracaklar.

Netflix, kullanıcılarına 30 Temmuz’dan itibaren masaüstü versiyonunda izledikleri film veya TV şovlarına yorum yapamayacaklarını duyurdu. Bunu takiben, Ağustos ayından itibaren kullanıcıların halihazırda yayınladıkları yorumların artık tümüyle platformdan kaldırılacağını söyleyelim. 2017 yılında  kullanıcıların hizmetine sunulan başparmak değerlendirme sistemi ise varlığına devam edecek.

Netflix, kullanıcı yorumlarının kapatılacağını e-mail yolu ile kullanıcılarına göndermeye başladı. Yapılan açıklamada yorum yapma özelliğinin eskisi kadar kullanılmadığı, bu nedenle de 30 Temmuz’dan itibaren içeriklere yorum yapma özelliğinin kaldırılacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl Netflix, beş yıldızlı değerlendirme sistemini kaldırarak daha kullanışlı olacağını düşündüğü başparmak değerlendirme sistemini yayınlamıştı. Daha önceden yorum yapma özelliğini kullanmış olan kullanıcılar  30 Temmuz'dan itibaren yorum yapma özelliğini kullanamayacaklar ve daha önceden yaptıkları yorumları görüntüleyemeyecekler.

1997 yılından bu yana hizmet veren Netflix, şimdiki halini 2000 yılında aldı ve ilk defa 2002 yılında kullanıcılara sunuldu. 2007 yılında kullanıcılar kişisel bilgisayarlarında bu platformu kullanmaya başladılar. 2009 yılında internet bağlantısı bulunan televizyon ve cihazlarla kullanılabilir hale gelen Netflix, en aktif kullanılan yayın hizmetleri arasında.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/06/netflix-removing-written-user-reviews/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#52AN6BEqlmqL
38
12
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
38
12
4
2
2