Netflix, Lucifer'in 5. Sezonunu Kötü Bir Haber ile Duyurdu

37
16
3
3
1
Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın servisi olan Netflix, Lucifer'in 5. sezonunu onayladı fakat 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Lucifer hayranları istediklerini almaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz mayıs ayında Fox, popüler fantastik dizisi Lucifer’i sona erdirmeye karar vermişti. Neyse ki Lucifer hayranları seslerini yeterince yüksek çıkarmayı başardılar ve çevrimiçi yayın platformu Netflix, 4. sezonu ile Lucifer’i izleyicilerin beğenisine sundu.

Haberler daha da güzelleşiyor. Lucifer’in resmi Twitter hesabından bir tweet paylaşan Netflix, “Lucifer hayranları sayesinde Lucifer’in hikayesi olması gerektiği gibi bir sona erecek: Beşinci ve final sezonu Netflix’e gelecek.” diyerek sevilen dizi Lucifer’in yenilenen bir final sezonu için onay aldığını duyurdu.

Netflix, Lucifer’in beşinci ve final sezonunu duyururken dizide Lucifer karakterini canlandıran Tom Ellis’ten yardım alıyor. Tom Ellis’in çığlıkları ve sevinci ile başlayan video, “Cehennemde görüşürüz” sözleriyle sona eriyor. Lucifer dizisi, fantastik ile polisiye türlerini tek bir potada eriterek izleyenlere keyifli bir hikaye sunmayı başarmıştı.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/06/07/netflixs-lucifer-series-renewed-for-fifth-and-final-season
37
16
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
37
16
3
3
1