Netflix, Bedavadan Biraz Pahalı Olan Mobil Paketi Türkiye'de Erişime Açtı [Güncelleme]

390
56
17
13
11
Netflix, bir süredir test ettiği uygun fiyatlı mobil paketi Türkiye'deki aboneleri için erişime açtı.

Geçtiğimiz ayın sonlarında siz değerli takipçilerimize aktardığımız haberde Netflix’in servisi yalnızca mobil uygulama üzerinden kullanan kullanıcılar için yeni bir abonelik paketi test ettiğini bildirmiştik. İlk olarak yalnızca Hindistan’da test edilen Netflix Mobil Paket, Türkiye’deki kullanıcılara da sunulmuş durumda.

Mart ayında aktardığımız haberde Netflix Mobil Paket'in Hindistan’daki karşılığının 20 TL olduğunu belirtirken, Netflix’in Türkiye’deki uygun fiyatlı abonelik politikası dahilinde Mobil Paket'in Türkiye fiyatının çok daha uygun olabileceğini söylemiştik. An itibarıyla Netflix’in resmi internet sitesinde Mobil Paket, 7.99 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Netflix’in çevrimiçi bir servis olduğunu ve içerikleri Wi-Fi bağlantısı varken indirip daha sonra çevrimdışı bir şekilde izlemenin mümkün olduğunu düşünürsek servisi yalnızca mobil uygulama üzerinden kullanan kişilerin büyük bir kitle oluşturması normal. Netflix, uygun fiyatlı bu Mobil Paket ile pek çok yeni abone kazanabilir.

Güncelleme: E-posta yolu ile bizlere ulaşan Netflix, konuyla ilgili olarak şu bilgilendirmede bulundu:

“Netflix’i daha da eğlenceli ve rahat ulaşılır hale getirmek için sürekli yeni yollar aramaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Netflix’in mobil cihazlardan daha düşük fiyata izlenmesi ya da daha kısa süreli abonelikler gibi seçenekleri belirli ülkelerde test etmeye başladık. Fakat bu testler herkese açık olmadığı gibi, bu testlerdeki uygulamaları da hiçbir zaman hayata geçirmeyebiliriz.”

390
56
17
13
11
Emoji İle Tepki Ver
390
56
17
13
11