Netflix, Stranger Things’in Yıldızı ile Yeni Bir Film Çekiyor

69
11
9
6
6
Netflix, Stranger Things’in yıldızı Millie Bobby Brown ve kardeşi Paige Brown ile yeni bir film projesine başladı. İki ailenin kavgasını konu alan A Time Lost isimli filmin çalışmalarına resmen başlandı.

Stranger Things’in 3. sezonu Netflix’te yayınlandı. Dizi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Dizinin üçüncü sezonunun ardından dördüncü sezonu için Netflix’ten hala onay gelmedi. Ancak dizinin oyuncuları başka projeler ile Netflix’te görünmeye devam edecek gibi görünüyor. Son olarak dizinin oyuncusu Millie Bobby Brown, uzun metraj bir film için Netflix’le çalışmaya başladığını duyurdu.

Senaryosunu bizzat Millie Bobby Brown ve kardeşi Paige Brown’un yazdığı uzun metraj film olan A Time Lost için çalışmalar resmen başladı. A Time Lost, kızlarından biri kanserle mücadele eden iki Long Islandlı ailenin hikayesini anlatıyor.

netflix

Millie Bobby Brown ve kardeşi Paige Brown, “Netflix’e, yıllarca yazıp, geliştirdiğimiz bu güzel hikayeye güven duydukları için teşekkür ediyoruz. Film, aile ve dünya size baskı uygularken arkadaşların engellerin üstesinden gelmesiyle ilgili.” açıklamasını yaptı.

Millie Bobby Brown, Stranger Things haricinde Godzila II: Canavarlar Kralı ve Godzilla vs Kong fimlerinde rol aldı. 15 yaşındaki oyuncu Emmy Ödülleri'ne de aday gösterildi.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/09/11/netflix-nabs-new-project-with-stranger-things-star-millie-bobby-brown/?guccounter=1
69
11
9
6
6
Emoji İle Tepki Ver
69
11
9
6
6