Netflix'ten Atiye Dizisinin Setinde Bir İşçinin Hayatını Kaybetmesinin Ardından Açıklama

71
20
4
2
1
Popüler çevrimiçi yayın platformu Netflix, Atiye dizisinin setinde yaşanan ve bir işçinin hayatını kaybettiği kaza hakkında açıklama yaptı.

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformu olan Netflix, Türkiye’deki ikinci yapımı olan Atiye (The Gift) dizisinin çekimlerine devam ediyor. Dün yaşanan korkunç hadisede kamera arkası ekipten Hasan Karatay, güvenlik ihmalleri nedeni ile gerçekleştiği iddia edilen olayda yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetti.

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Sinema Televizyon Sendikası ve Oyuncular Sendikası, olayın ağır ihmal sonucu gerçekleştiğini belirtip sette ambulans ve iş güvenliği uzmanı bulunmadığını dile getirerek yapım şirketinin kusurlu olduğunu ve yeterli iş güvenliği önleminin alınmadığı söylemişlerdi.

Dizinin yayınlanacağı platform olan Netflix, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yaşanan trajik kazanın ardından Hasan Karatay’ın yaşamını yitirmesini büyük bir üzüntüyle karşıladık. Bu vesileyle ailesine ve tüm sevenlerine en derin başsağlığı dileklerimizi iletmek isteriz. Bu acı olayın detaylarını net bir şekilde anlamak ve tarafların ihtiyaç duyabilecekleri desteği sağlayabilmek adına tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : https://www.filmloverss.com/netflix-atiyenin-setinde-gerceklesen-is-kazasi-hakkinda-aciklama-yayinladi/
71
20
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
71
20
4
2
1