Netflix'ten Bir İnteraktif Proje Daha: Battle Kitty

28
4
3
2
1
Dünyanın en popüler yayın platformlarından olan Netflix, interaktif içerikler üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bear Grylls'in yer alacağı interaktif program You vs. Wild'ı duyuran platform, yeni bir interaktif dizi projesini daha hayata geçiriyor.

Netflix, interaktif içerikler konusunda vitesi arttırmış gibi görünüyor. Bu seferki interaktif içeriğiyle çocukları hedef alan yayın platformu, Battle Kitty adındaki yeni dizisini duyurdu. Çocuklar için geliştirilen dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Battle Kitty fikrinin Instagram için ürettiği The Adventures of Kitty & Orc'tan geldiğini söyleyen yeni dizinin yaratıcısı Matt Layzell, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecek.

10 Nisan’da yayınlanacak yine bir interaktif proje olan You vs. Wild’ın ardından gelen bu interaktif proje, Lab Day olarak adlandırılan etkinlikte duyuruldu. İki gün süren etkinlik boyunca yapımcılar, planladıkları diğer interaktif dizilerden de bahsettiler. Ayrıca Netflix’in adı henüz açıklanmamış bir interaktif dizisi daha bulunuyor. Yeni interaktif yapımların sevilip sevilmeyeceğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://variety.com/2019/digital/news/netflix-battle-kitty-interactive-1203167194/
28
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
4
3
2
1