Netflix'ten For Honor Oyun Belgeseli: Playing Hard

13
2
1
1
0
Ubisoft şirketinin ünlü oyunlarından For Honor'ın gelişim süreciyle ilgili bir belgesel yayınlandı. Belgeselin ismi ise Playing Hard.

Ubisoft firmasının yıllarca süren çalışmalarının ardından yayınlamış olduğu For Honor'ın ortaya çıkış hikayesi belgesel oldu. Netflix üzerinden yayınlanan belgesel, oyunun başlangıcından son halini alana kadar geçen sürede olan gelişmeleri anlatıyor. Oyunlarla ilginiz olmasa bile Playing Hard, ortaya atılan bir fikrin nasıl gerçekleştiği konusunda izleyicilerin ufkunu açıyor.

İlk olarak İngiltere'de şu an ise Türkiye'de dahil olmak üzere bir çok ülkede yayınlanan Playing Hard isimli belgeselde, oyunun hazırlanmasında geçen 4 yıllık süreçte yaşanan olaylar anlatılıyor. 40 kişiyle başlayan ve 400 kişiye ulaşan prodüksiyon ekibinin çabaları, yaşanan sıkıntılar ve en sonunda ortaya çıkan oyun. Belgeselde ayrıca, yaratıcı yönetmenle birlikte ufak bir dünya turuna çıkıyor, yeni fikirlere ulaşılma süreçlerini de izliyoruz. 

Oyun oynamayı sevenler için For Honor halen tercih ediliyor. PlayStation, Xbox ve Windows platfomlarında oynayabileceğiniz oyun, Steam üzerinden satın alınabilir. Belgeseli izledikten sonra yeniden oynamak isteyen ya da satın alıp ilk kez oynayacak olan kişiler için, oyun daha farklı bir anlam içerecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-07-a-documentary-about-the-development-of-for-honor-is-now-available-on-netflix
13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0