Netflix, The Umbrella Academy’nin 2. Sezonunu Onayladı

31
3
2
1
1
Netflix'in sevilen dizisi The Umbrella Academy'den izleyenleri mutlu edecek yeni bir haber geldi. Dizi, ikinci sezonuyla yeniden izleyicileriyle buluşacak.

Netflix’in çizgi roman uyarlaması The Umbrella Academy, ilk sezonunda büyük beğeni kazanmıştı. Serinin hayranları tarafından heyecanla beklenen ikinci sezon nihayet Netflix tarafından duyuruldu.

Dizinin ilk sezonunda başrollerde Ellen Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin Min gibi isimler yer alıyordu. Birinci sezon kadrosu, ikinci sezonda da yer almaya devam ederken yeni sezonda diziye yeni isimler de katılacak. Ayrıca yeni isimler için önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılacak.

İlk sezon gibi ikinci sezon da 10 adet bir saatlik bölümlerden oluşacak ve bölümler Universal Cable Productions (UCP) prodüksiyon şirketi tarafından Netflix adına çekilecek. Dizinin çekimlerine bu yaz Toronto’da başlanması planlanırken ikinci sezon için henüz herhangi bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Dizinin hayran kitlesi, birinci sezonun kafalarda bıraktığı soru işaretlerinden ötürü kesinlikle ikinci sezonun gelmesi gerektiğini düşünse de şimdiye kadar ikinci sezonun geleceği kesinleşmemişti. Serinin ilk sezonu, büyük ölçüde ilk çizgi roman Kıyamet Senfonisi’nden esinlense de ana fikrinden büyük ölçüde sapmıştı. Dizinin kendine ilk çizgi romanın finalinden çok farklı bir final çizmiş olmasından dolayı ikinci sezonun ikinci çizgi roman olan Dallas’ta geçen olaylara dayanması pek olası gözükmüyor. İkinci sezona dair gelişmeleri anbean takip ederek sizlerle paylaşıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/04/02/the-umbrella-academy-season-2-announced-by-netflix
31
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
1
1