The Witcher'ın Yapımcıları, Geralt'ın İkinci Kılıcı Hakkında Açıklama Yaptı

36
3
2
1
1
Büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Witcher serisinin Netflix yapımı dizisi, yakın zamanda izleyicileriyle buluşacak. Ancak serinin oyun uyarlamasını oynayan birçok kişinin aklına takılan ikinci kılıç sorunsalı yapımcılar tarafından cevaplandı.

Netflix’in merakla beklenen The Witcher dizisinin yayınlanmasına çok az bir süre kaldı. Dizi, serinin kitaplarını okuyan ve oyunlarını oynayan herkes tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Witcher’ımız Geralt’ın video oyununda sırtındaki iki kılıçla karakterize olduğunu hepimiz görmüştük.

Geralt, bu iki kılıcı da karşılaştığı rakibine göre değişerek kullanıyor. Sahip olduğu çelik kılıç insanlara karşıyken gümüş kılıç canavarlara karşı kullanılıyor. Fakat Netflix’in yayınladığı fragmanlarda Geralt’ın sırtında oyundaki gibi iki kılıç olmadığı görülmüştü.

Geralt, ikinci kılıcını kitaptaki şekilde taşıyor:

the witcher netflix

İşte bu konuda dizi yapımcılarından açıklama geldi. Yapımcı Lauren Hissrich ve baş yapımcı Tomek Baginski, Netflix’in ‘Fragman Analizi’ bölümünde Geralt’ın iki kılıca da sahip olduğunu açıkladı. Ancak bu kılıçlar, oyunlarda gördüğümüz şekilde değil kitaptaki şekliyle aktarılacak. İkinci kılıcın nerede olduğunu Baginski’nin sözleriyle aktaralım:

"Geralt bir canavar avcısı, fakat tehlike aynı zamanda insanlardan da geliyor. Dolayısıyla ikinci kılıcı hiçbir zaman unutmadık. İkinci kılıç atta bulunuyor. Andrzej Sapkowski’nin hikayelerinde de orijinalinde durum buydu."

Dolayısıyla bazı meraklıların fragmanlarda göremediği ikinci kılıç tartışması da nihayet burada son buldu. Geralt’ın ikinci kılıcının kitapta atta bulunduğunu bilmeyenler bu bilgiyi yeni öğrendi, bilenler ise ikinci kılıcın nerede olduğunu zaten tahmin ediyordu. Yine de bir doğrulama alınmış olması sevindirici.

the witcher netflix

Beklenen The Witcher dizisi 20 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Netflix, bölümlerin isimlerini geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Ayrıca diziden üç büyüleyici poster daha geçtiğimiz gün yayınlanmıştı.

The Witcher dizisinde Geralt of Rivia’yı Henry Cavill, Yennefer’i Anya Chalotra, Ciri’yi Freya Allan, Calanthe’yi Jodhi May, Triss’i Anna Shaffer oynayacak. Bununla birlikte yapımda Adam Levy, Lars Mikkelsen, Mimi Ndiweni, Emma Appleton ve Joey Batey gibi isimleri de göreceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/07/the-witcher-team-addresses-geralt-two-swords/
36
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
36
3
2
1
1