Netflix Türkiye’den 'Nerede O Eski Bayramlar' Temalı Black Mirror'ın Tanıtım Videosu

45
7
2
2
0
Netflix Türkiye, bugün izleyicileriyle buluşan Black Mirror dizisinin 5. sezonuyla ilgili bir tanıtım videosu paylaştı. Paylaşılan video, içinde bulunduğumuz Ramazan Bayramını da içeriyordu.

Popülerliğini artırmaya hız kesmeden devam streaming platformu Netflix, ikinci gününü yaşadığımız Ramazan Bayramı ile ilgili fazlasıyla anlamlı bir video paylaştı. Paylaşılan video, kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ramazan ayının bitmesiyle birlikte başlayan üç günlük bayram devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne tamamlanmasıyla birlikte imkanı olan vatandaşlar tatil beldelerine giderken, imkanı olmayan ya da tatili aileleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar ise akraba ziyaretlerini sürdürüyorlar. Düşünüldüğü zaman eski bayramların tadının artık olmadığını söylemek mümkün. Akraba ziyaretleri eskisine göre azalırken, eskiden kapı kapı dolaşarak bayram şekeri toplayan çocuklar da artık sokak aralarında görülmüyorlar. Çocuklar bunun yerine, tablet ya da akıllı telefonlarda vakit geçiriyorlar. Hatta ülkemizde bu durumla ilgili çok yaygın olan bir de deyiş var: "Nerede o eski bayramlar!" İşte Netflix de tam bu noktaya parmak bastı.

Netflix tarafından yapılan paylaşım, herkesin özlediği o eski bayramları hatırlatarak izleyenlerin yüzlerinde hafif bir tebessüm oluşturdu. 'Babaanne, anneanne evi' dediğimiz zaman herkesin aklında beliren simgelerin ön plana çıkarıldığı videoda, kalabalık bir aile ortamının bayram günü ettiği sıcacık sohbet gösterildi. 

Ancak Netflix tarafından hazırlanan videonun tek amacı bizlere eski bayramları hatırlatmak değildi. Bugün, platformun sevilen dizilerinden olan Black Mirror'un 5. sezonunun izleyicileriyle buluşuyordu ve Netflix müthiş bir kombinasyon ortaya çıkarmıştı. İşte Netflix'in o paylaşımı;

()

Kaynak : https://www.instagram.com/tv/ByUc3FhlNPm/
45
7
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
45
7
2
2
0