Netflix Türkiye'ye 'Ultra' Abonelik Sistemi Gelebilir (Güncelleme)

76
39
5
5
5
Netflix'in Avupa'nın belli başlı bölgelerinde devreye soktuğu 'Ultra' abonelik sistemine ilk geçen ülkelerden biri de Türkiye oldu.

Netflix'in bir süredir yeni bir abonelik modeli üzerinde çalıştığı biliniyordu. İlk olarak Avrupa'nın pilot bölgelerinde devreye giren bu ödeme modeline Türkiye de dahil oldu. Buna göre Basit, Standart  ve Premium aboneliklere bir de Ultra eklendi.

Ultra paketin Avrupa fiyatı 19.99 Euro iken bu paketin ülkemizdeki fiyatı 47,99 TL olarak belirlendi. Bu özelliğin enteresan bir durumu var: Normalde bu Ultra paketin özelliği HDR desteğini sunmasıydı. Ancak ilginç bir biçimde bu özellik bizde görünmüyor. Ekstra olarak sadece 'en yüksek ses kalitesi' notu düşülmüş.

Her ne kadar uygulamada bir takım aksaklıklar yaşansa da Netflix'in önem sırasında Avrupa'nın sayılı ülkeleri arasında yer almamız oldukça sevindirici diyebiliriz.

Güncelleme

Netflix, tarafımıza ulaşarak uygulamanın henüz test aşmasında olduğunu bildirdi. Dilerseniz kendilerinin açıklamasını sizlerle paylaşalım:

"Netflix’te düzenli olarak yeni özellik ve uygulamaları test etmeyi sürdürüyoruz ve genelde bu testlerin gerçekleştirilme süreleri değişkenlik gösteriyor. Şu anda farklı fiyat aralıklarını ve özellikleri test ederek, kullanıcıların Netflix’e nasıl değer biçtiklerini daha iyi anlamaya çalışıyoruz. Bu test herkese açık değil, ayrıca test içinde sunulan spesifik özellikleri daha sonra kullanıma açmama ihtimalimiz de mevcut."

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/03/netflix-ultra-price/
76
39
5
5
5
Emoji İle Tepki Ver
76
39
5
5
5