Netflix, Witcher Dizisi İçin Yeni Poster Yayınladı

17
2
1
1
0
Netflix’in büyük heyecanla beklenen dizisi The Witcher’ın çıkışına tam 1 ay kaldı ve geri sayım resmi olarak başladı. Netflix, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yeni bir poster yayınladı. Posterde Geralt, Ciri ve Yennefer yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi, kurgu evrenler ve fantastik edebiyatın yolunu açan yapıt olmuştu. Benzer bir durum daha sonra sinemada da yaşandı ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin yakaladığı başarının ardından stüdyolar çıldırmış gibi fantastik kurgu eserlerine yönelmeye başladı. 

Öte yandan pek çok fantastik evren, yüzüklerin efendisi gibi tamamlanmış bir hikaye sunmaz ve zaman içerisinde genişleyecek şekilde yazılır. Unutulmuş Diyarlar, Ejderha Mızrağı gibi seriler onlarca kitaba ulaşmıştır ve hâlâ hikayeleri devam etmektedir. Bu durumun çeşitli sebepleri (oyun ürünleri, figürler gibi ek gelir kalemlerinin sürekli taze kana ihtiyaç duyması, hazır kitlesi olan markaların daha çekici olması vs) var. Bu durumun bir başka etkisi de uzun soluklu hikayelerin filmlere sığmayacak hale gelmesi. 

Sonuç olarak da eline herhangi bir fantastik eserin haklarını geçiren her firma, bir dizi projesi yapmaya koyuldu. Game of Thrones dizisi bu türün gümüş ekrandaki belki de en başarılı örneği oldu. Özünde bir kitap serisi olan, daha sonra oyunlara uyarlanan The Witcher da diziye uyarlanması en çok istenen eserlerden biriydi. 

the witcher poster

Andrzej Sapowski tarafından kaleme alınan ve daha ziyade oyunuyla bilinen The Witcher’ın dizi haline getirileceği 2017 yılında duyurulmuştu. Dizi, serinin ana karakteri olan Geralt of Riviera’nın hikayesine odaklanacak ve Netflix ekranlarında yayınlanacak.

Dizinin tanıtım çalışmalarına devam eden Netflix, Geralt of Riviera (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) ve Yennefer’in (Anya Chaltora) yer aldığı bir poster yayınladı. Posterde yer alan “En korkunç yaratıklar kendi yarattıklarımızdır” ifadesi dikkat çekti. 

Dizi öncesi sabırsızlanıyorsanız The Witcher 3: Wild Hunt geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch’te yayınlandı. Diziyi beklerken hikayeyi bir de kendiniz yaşamak isterseniz bu alternatifi değerlendirebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/netflix-debuts-new-witcher-poster/1100-6471603/
17
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
1
1
0