Nicolas Cage, Spider-Man Evreninin En Karanlık Kahramanını Canlandıracak

62
7
5
4
3
Spider-Man: Into the Spider Verse adlı animasyon filme sürpriz bir şekilde dahil edilen Nicolas Cage, Birçok Örümcek Adam'ın bulunduğu bir evrende en gizemli Örümcek Adam olan Spider-Noir'e sesiyle hayat verecek.

Hollywood’un en sansasyonel aktörlerinden Nicolas Cage, sürpriz bir proje dahilinde Spider-Man evrenine giriş yapıyor. Daha önce Marvel’ın Ghost Rider karakterine can veren ve oyunculuk anlamında yoğun eleştirilere tutulduğu kadar bolca fanatiği de bulunan Nicolas Cage, Spider-Man: Into the Spider Verse adlı animasyon film ile Örümcek Adam’ın dünyasına da adım atıyor.

Animasyon filmi olması sebebiyle doğal olarak seslendirme üzerine projede bulunan Cage, oldukça renkli bir konusu olan projede Spider-Noir’i seslendiriyor olacak. Into the Spider Verse; konusu itibariyle farklı paralel evrenlerde bulunan Örümcek Adam'ların bir araya gelmesini konu alıyor.

Animasyon boyunca, Peter Parker’dan Miles Morales’e kadar birçok farklı Spider-Man evreninden karakteri ile tanışma fısatı bulacak izleyiciler; Örümcek Adam’ın sinema dünyasında yer verilmemiş, son derece başarılı bir altyapıya dayanan paralel evrenlerine ilk adımı atmış olacak. Nicolas Cage’in Örümcek Adamlar arasında en karanlık karaktere sahip olan anti-kahraman Spider-Noir’e hayat vereceği film 14 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/07/06/nicolas-cage-voicing-spider-man-noir-in-spider-man-into-the-spider-verse
62
7
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
62
7
5
4
3