Nike’ın Kendi Kendine Bağlanabilen Ayakkabısı Satışa Çıkıyor!

1
1
0
0
0
İlk olarak Geleceğe Dönüş filminde gördüğümüz kendi kendine bağlanabilen ayakkabı artık resmen gerçek oluyor. Nike’ın daha önce konsept olarak sunduğu bu spor ayakkabısı Kasım’da satışa çıkıyor!

Günümüz teknolojilerinin birçoğu geçmiş bilim kurgu filmlerinde tahmin edilmiş, gösterilmişti. Ancak özellikle en çok sevilen yapımlardan biri olan Back to The Future 2, yani Geleceğe Dönüş 2 filmi nedense her zaman teknolojik gelişmeler konusunda baz alınan bir film oldu. Uçan kaykaylar, kendi kendine bağlanabilen ayakkabılar, kendi kendine siz en uygun bir şekle giren ceketler derken zamanında çok absürt gelen bu teknolojiler bir bir gerçekleşiyor.

Ancak özellikle kendi kendine bağlanan ayakkabı konusu birçok kişi tarafından istenen bir detayken bundan bir süre önce Nike resmen bu tarz bir spor ayakkabı sunacağını duyurmuştu. İlk olarak bir tanıtım videosu ve konsept ayakkabı ile gelecek için bu tarz ayakkabılar üreteceğinin sinyalini veren Nike’ın o beklenen ayakkabısı resmen satışa çıkıyor.

HyperAdapt 1.0 adını alan bu ayakkabı ilk denemeler ve test etmek isteyenler için Amerika Birleşik Devletleri’nde 28 Kasım 2016’da satışa çıakcak. Şu anda fiyatı belli olmasa da pek de ucuz olacağını elbette sanmıyoruz. Ancak ulaşabilirsek incelemesi de ayrı bir güzel olacaktır.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0