Nike'ın Tamamı Teknolojiyle Donatılmış Mağazası Yakında Açılıyor

1
0
0
0
0
Kinect'li basketbol alanlarından 3D yazıcılarla yapılmış dekorlara kadar buram buran teknoloji kokan Nike mağazası ilk olarak New York'ta açılacak.

Sporculara yönelik ürünleriyle tüm dünya genelinde yakından tanınan Nike, her ne kadar teknolojiyle alakasız bir iş yapıyor gibi görünse de aslında her zaman teknolojiyi göz önüne alarak ürünlerini tasarlıyor.

Ancak gelişen teknolojiye ayak uydurmak isteyen Nike, sadece üretim sürecinde değil ürünlerin tüketiciye sunulması konusunda da teknolojiyi yoğun olarak kullanan şirketlerden. Geçtiğimiz aylarda Apple ile ortak bir Apple Watch için çalışan Nike, bu sefer satış noktasını teknolojiyle donatacak.

Her yönüyle harika görünen ilk olarak New York'ta açılan Nike'ın yeni mağazasında standart ürünlerin yanı sıra mağazadakilerin keyifli vakit geçirebileceği Kinect sensörü sayesinde hareketlerinizin görüntüsünü yakalayacak basketbol alanı, 55.000'den fazla 3D yazıcıyla üretilmiş dekor ve duvarlardaki dev dokunmatik ekranlarla teknoloji tam anlamıyla kullanacak Nike mağazası aynı zamanda Apple Pay gibi ödeme sistemleriyle ödemeyi öncelik alacak.

Geleceğin konsept mağazası olarak da nitelendirebileceğimiz Nike'ın yeni mağazası çok yakında New York'ta hizmete başlarken bu mağaza konseptinin yakında diğer ülkelere de taşınması bekleniyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0