Nintendo'nun 2 Yeni Switch Modeli Çıkaracağı Açıklandı

12
10
1
1
0
Geçtiğimiz yıldan bu yana söylenti olarak kalan yeni Nintendo Switch modellerinden ilk haberler gelmeye başladı.

Nintendo’nun uzun ve başarılı oyun konsolları geçmişine eklenen son halka olan Nintendo Switch’in iki yeni modelinin bu yıl içerisinde gelebileceği konuşuluyor.

The Wall Street Journal’e göre ilk konsol, “hırslı oyuncuları hedef alan gelişmiş özelliklere sahip olacak olsa da Sony’nin Play Station 4’ü veya Microsoft’un Xbox One X’i kadar güçlü olmayacak.”

İkinci model ise sıradan oyuncular için daha ucuz bir opsiyon olarak piyasaya sürülecek. Nintendo bu modeli, yaşlanmaya başlayan 3DS cihazlarının yerini alması için piyasaya sürecek.

Daha ucuz versiyon, maliyetin azaltılması amacıyla bazı özelliklerden yoksun bırakılacak. Bu özellikler arasında titreşim özelliği de yer alıyor.

WSJ’ye göre her iki modelin de E3’te tanıtılması bekleniyor. Cihazların, yılbaşına yakın dönemde piyasada olması bekleniyor. O dönemde çıkacak olan Pokemon Sword & Shield ve Animal Crossing gibi oyunların da bu konsollarda yer alması bekleniyor.

İki konsol fikri oldukça ilgi çekici. Daha önceki tartışmalarda yeni Switch’in 3DS’nin yerini alacak daha ucuz bir cihaz olması ya da konsolun daha gelişmiş, sıkı takipçileri hedefleyen bir versiyon olması bekleniyordu. Nintendo “Niye ikisi de olmasın?” diyerek dünya çapındaki tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Kaynak : https://kotaku.com/report-nintendo-is-releasing-two-new-switch-models-1833535450
12
10
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
10
1
1
0