Nintendo, Daha Önce Görülmemiş Bir Kontrol Sisteminin Sinyalini Verdi (Video)

18
6
4
0
0
Nintendo, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir kontrol cihazı ile alakalı ön gösterim videosu yayınladı. Cihazın hangi oyunlarda ve ne amaçla kullanılacağı hakkında tahminler yürütülse de kesin açıklama henüz yapılmış değil.

Nintendo, Switch için yeni ve ilginç bir teknolojiye göz kırptı. İlk görüntülerini yayınladıkları bu çemberin ne işe yarayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmasa da bu konu hakkında oldukça fazla tahmin yürütülüyor.

Bahsedilen cihazın her ne kadar neyden veya ne amaçla yapıldığı açıklanmasa da de videodaki insanların nasıl bir coşkuyla onu büktüğüne bakacak olursanız plastikten yapılmış gibi duruyor. Ayrıca Joy-Con ile bağlantı kurabileceğiniz portlar da bulunuyor.

Hangi oyunlarda kullanılacak?

Açıklanan herhangi bir bilgi olmadığı için fragman üzerinden konuşmaya devam edecek olursak daha önce buna benzer bir cihazla karşılaşmış değiliz fakat videodan anlaşılacağı üzere bu çember cihazın, fitness temelli uygulamalar için kullanılacağı bariz bir şekilde ortada. Ama yine de ön gösterimdeki insanların bu aleti kullanırken hangi oyunu oynadığı veya ne ile uğraştığı hakkında herhangi bir görüntü verilmiş değil.

Nintendo yenilikler peşinde koşuyor:

snes

Nintendo, nostaljik oyun temelli ve Super Nintendo Entertainment System (SNES) adıyla anılan sistem hakkında henüz açıklamalar yapmışken hemen ardından böylesine yeni bir alet tanıtması ve ne için kullanılacağıyla alakalı herhangi bir bilgi vermemesi, merak uyandıran noktalar arasında yer alıyor.

Bu cihaz hakkında yorum yapmak oldukça zor olsa da açıkçası biraz tuhaf duruyor ve çok da kullanışlı görünmüyor. Yine de Nintendo rüzgârın tersine bir yol izleyerek kendi rotasını çiziyor ve alışılagelmişin dışında tasarımlar sunarak yenilikler peşinde koşuyor. Ön gösterimde de belirtildiği üzere yeni cihaz hakkında 12 Eylül’de daha fazla ayrıntı verilecek.

Kaynak : https://thenextweb.com/gaming/2019/09/06/nintendo-switch-mysterious-rubber-ring/
18
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
4
0
0