Fortnite'ın Sürpriz Bir Şekilde Bugün (12 Haziran) Nintendo Switch'e Geleceği Ortaya Çıktı

20
6
3
2
1
E3 2018 kapsamında sık sık yeni gelişmelere tanık oluyoruz. Oyun severlerin meraklı gözlerle yakından ilgilendiği etkinlikten son gelen haber Nintendo hakkında.

Oyun dünyasının önemli aktörleri arasında olan Nintendo, görünen o ki E3 2018 etkinliğinde oyunculara büyük bir sürpriz yapma hazırlığındaydı fakat veri madencilerini gözden kaçırdı. Nitekim geçtiğimiz hafta bir eShop güncellemesiyle birlikte Fortnite Battle Royale oyunun doğrulanmasından sonra, Twitter kullanıcısı Simion Aarons konuyu iyice inceledi ve Fortnite ile alakalı tüm verilerin online bir veritabanına yüklendiğini fark etti. 

Aarons, Pazartesi günü paylaştığı bir ekran görüntüsünde Fortnite’ın 12 Haziran 2018’de devam edecek olan etkinlik kapsamında Nintendo tarafından tanıtılacağını duyurdu ve sürprizi bozdu. Plana göre Nintendo Switch’in gösterildiği sırada Fortnite ekranda belirecek ve kullanıcılara sürpriz yapacaktı. Daha sonrasında ise oyunun hemen eShop üzerinden satışa sunulması planlanıyordu. 

Oyunun çıkış tarihine ek olarak yapılan sızıntılar arasında dosya boyutuna dahi yer verilmiş. 2044 MB büyüklüğünde olacak dosyalar böylece 2GB yer kaplıyor. PS4, Xbox One ve PC platformlarından farklı olarak Battle Royal modunun sadece mobil cihazlar için tanıtılacak olması da beklentiler arasında.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/11/fortnite-nintendo-switch-release-date-leaked/
20
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
6
3
2
1