Nintendo, Türkiye Pazarına Etkin Bir Şekilde Geri Dönüyor!

49
6
4
4
3
Yaklaşık 6 yıldır Türkiye'de faaliyet göstermeyen Nintendo, 150'nin üstünde oyun ve Nintendo Switch ile dengeleri değiştirmek için geliyor.

Dünya çapında ses getiren ancak ülkemizde sessizliğe bürünen Nintendo, nihayet Türkiye’deki konsol dengelerini değiştirecek bir atılım ile sessizliğini bozuyor. Daha önceleri Türkiye’de farklı bir distrübitör firma ile çalışan Nintendo cephesi, CD Media Türkiye ile yaptığı anlaşma neticesinde ülkemizdeki varlığını etkin bir şekilde arttıracak.

Nintendo Türkiye Ülke Müdürü Levent Ertoğlu’nun açıklamasına göre Nintendo Switch’i raflarda görebilmemiz için önümüzde yalnızca 1-2 haftalık bir zaman dilimi var. Dünya genelinde 17 milyon gibi son derece üstün bir satış trajına sahip olan Nintendo Switch’in ülkemizde de satışa sunulması ile birlikte Türkiye konsol piyasasında etkin bir rol oynayacağı aşikar.

Nintendo Switch’e ek olarak 150’den fazla Nintendo oyununun da ülkemizde satışa sunulacağını müjdeleyen Eroğlu, birçok aksesuar Nintendo ekinin de ülke pazarına sokulacağını belirtti.

Nintendo'nun oyun fiyatları hakkındaki stratejilerine geldiğimizde ise Avrupa fiyatlarına yakın bir fiyatlandırmayı hedefleyen ekip, Türk oyuncular için geniş ve güncel bir oyun yelpazesi sunmanın ana hedefleri olduğunu dile getirdi.  

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/nintendo-turkiyeye-geri-donuyor-40881028
49
6
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
49
6
4
4
3