'No Man's Sky'da Galaksinin Merkezinde Ne Olduğu Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
'No Man's Sky'da Galaksinin Merkezinde Ne Olduğu Ortaya Çıktı
No Man's Sky, bir kez daha oyuna hevesli olanları kızdırabilir.

Yılın merakla beklenen ve tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olma potansiyeline sahip  bir şekilde piyasaya çıkan No Man's Sky, kelimenin tam anlamıyla ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Lansmanlarda ve tanıtım videolarında gösterilen oyun ile karşımıza çıkan oyun o kadar farklıydı ki, pek çok oyuncu çeşitli platformlardan tepkisini en sert şekilde dile getirmekten geri durmamıştı. Ancak oyun, hayal kırıklığı yaratmaya hız kesmeden devam ediyor.

No Man's Sky'da amaç, galaksinin merkezine ulaşabilmekte. Tabi çevrenizde keşfedebileceğiniz pek çok gezegen olunca kimse direkt olarak hedefi merkeze ulaşmaya koymuyor. Ancak bir oyuncu bunu başarmış ve neler olduğunu video ile paylaşmış.


Gördüğünüz gibi galaksinin merkezine gitmeniz aslında pek bir şey ifade etmiyor. Birkaç dakikalık 'ışık hızı' efektinden sonra 'Hilbert Boyutu' adlı farklı bir evrene geçiyorsunuz ve bir nevi her şey yeniden başlıyor.

Tabi No Man's Sky'ın asıl amacının araştırma ve yeni şeyler keşfetme olduğunu düşünürsek bu tarz bir olayın mantığını aslında kavrayabiliriz. Ancak yine de pek çok oyuncu bu durumdan da memnun değil. Bu arada ''oyunu çok gömdünüz, o kadar mı kötü?'' diye soracak olursanız tanıtılan video ile oyunda karşınıza çıkan şeyin gösterildiği şu videoya bakabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0