No Man's Sky'ın Yaklaşan NEXT Güncellemesi İçin İlk Fragman Yayınlandı

25
4
1
1
0
No Man's Sky'ın uzun süredir beklenen multiplayer güncellemesi NEXT'in ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda güncelleme ile gelecek bazı detaylar da göze çarpıyor.

Hello Games, No Man's Sky'ın 24 Temmuz'da PC, PS4 ve ilk defa Xbox One'a gelecek multiplayer modu olarak duyurulan NEXT güncellemesi için ilk fragmanını yayınladı. NEXT, gezegen keşfi, inşa etme, uzay savaşı, yarış, keşif ve daha fazlası için küçük bir grubun takım oluşturmasını sağlıyor. Ayrıca NEXT güncellemesi ile oyunu birinci veya üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabileceksiniz.

İlk ve en önemlisi, gezegenlerin görünümünü belirgin biçimde geliştiren yeni arazi üretim sistemi. Yayınlanan fragman önemli ölçüde geliştirilmiş kaya ve zemin dokuları, su ve bulutları vurguluyor. Buna ek olarak, aydınlatma, atmosferik etkiler ve bitki örtüsü de biraz revizyon almış gibi görünüyor. Bu güncellemelerin hepsi de galaksideki yolculukta daha büyük bir gezegensel çeşitliliği ortaya koyacak.

Ayrıca yorulmak istemeyenler için Hello Games, üslerin artık bir gezegenin yüzeyindeki sabit alanlarla sınırlı olmadığını bunun yerine herhangi bir yerde inşa edebileceğinizi ve böylece seyahatlerinizde dikkat çeken manzaralardan faydalanabilmenizi sağlıyor. Daha da iyisi, birden fazla gezegende birden çok üsse sahip olabilirsiniz. Bu sayede yeni bir evrene gittiğinizde her defasında yeni üs inşa etmek zorunda olmayacaksınız.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-17-hello-games-reveals-first-trailer-for-no-mans-skys-imminent-next-update
25
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
4
1
1
0