No Man's Sky'ın Beyond Güncellemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

7
3
1
0
0
No Man's Sky'ın Beyond Güncellemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Çıkmadan önce oyuncularda çok büyük beklentiler oluşturan ancak çıktıktan sonra hayal kırıklıklarına sebep olan No Man’s Sky, daha sonra yaptığı güncellemeler ve içerik genişletmeleriyle oyuncularının gönlünü çalmayı başarmıştı. Oyun, Beyond güncellemesiyle de bu yönde ilerlemeye devam edecek gibi duruyor.

Bu senenin başlarında Hello Games ekibi Beyond adını verdikleri yeni No Man’s Sky güncellemesini ortaya çıkardı. Tıpkı oyuna gelen diğer güncellemeler gibi Beyond da oyuna ücretsiz olarak gelecek ve görünüşe göre oyunun içeriğini oldukça genişletecek. Hello Games ekibi, bugün yaptığı açıklamada bu güncellemenin ne zaman kullanıcılara sunulacağı açıkladı.

Beyond’un PC, Xbox One ve PlayStation 4’e çıkış tarihi 14 Ağustos olarak açıklandı. Hello Games, Beyond’un tek bir güncelleme içerisinde 3 büyük güncelleme içereceğini söyledi ve çoklu oyuncu modunun bunlardan bir tanesi olduğu neredeyse geliştirme aşamasından bu yana biliniyor.

Ekip, gelecek değişikliklerin çoklu oyuncu modu hakkında çok fazla konuşmamayı tercih etti. Hatta açıklamada Beyond hakkında da çok fazla yorumda bulunulmadı. Muhtemelen beklentileri çok fazla yükseltip daha sonra hayal kırıklığı yaşatma ihtimalini göze almak istemiyorlardır ki bunun oldukça mantıklı olduğunu da söylemek gerekiyor.

Ekibin Beyond ile zamanında söylediği tek şey, oyunun sosyal ve çoklu oyuncu deneyiminde radikal bir değişiklik sunacağı ve oyuncuların daha kolay birleşip oynamasına izin vereceği yönündeydi.

Bunların haricinde Beyond’un, oyuna sanal gerçeklik desteği getireceği de biliniyor. Dolayısıyla VR ve çoklu oyuncu modundaki değişikler hariç Beyond’un oyunculara neler sunacağı şu an için çok fazla bilinmiyor. Ayrıca Beyond, No Man’s Sky’a gelecek son güncelleme de olmayacak gibi duruyor. Hello Games, yaptığı açıklamada yakın gelecekte oyunu bu yönde desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak : https://www.slashgear.com/no-mans-sky-beyond-release-date-revealed-with-new-trailer-02586071/
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0