No Man’s Sky’ın Beyond Güncellemesinden Çok Oyunculu Fragman Geldi

11
3
1
1
0
Her gelen güncellemeyle adından sıkça söz etmemizi sağlayan uzay oyunu No Man’s Sky, önümüzdeki hafta büyük bir güncelleme alacak. Beyond ismi verilen güncelleme ile oyuna üç büyük yenilik gelecek. Bugün de güncellemeye dair yeni bir fragman yayınlandı.

İlk zamanlarında dibe vuran ve oldukça ağır eleştirilere maruz kalmış olan No Man’s Sky, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Çıktığı zamandan beri oyuna bir şekilde bağlı kalabilmiş oyuncular da uzun süredir bir özelliği bekliyorlardı. Beklenen özellik olan çoklu oyuncu, sonunda "Beyond" güncellemesi ile oyuna ekleniyor.

Oyunun geliştiricisi Hello Games şirketi, 14 Ağustos’ta gelmesi planlanan Beyond güncellemesi için yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragman, beklenenden daha fazla yenilik gösteriyor ancak en dikkat çekici noktası, çok oyunculu evrenin nasıl gözükeceğini görmüş olmamız.

Hello Games’in kurucusu Sean Murry, neredeyse 8 yıl önce No Man’s Sky’ın kodlarını yazmaya başladıklarında hayatlarında böylesine bir fragman yayınlayacaklarını tahmin bile etmediklerini söyledi. Yeni güncelleme için gelen açıklamaysa şöyle:

"Üs kurma, ticaret, uzay savaşı, dev araçlar, ekonomiler, yük araçları, birinci şahıs bakış açısı, üçüncü şahıs bakış açısı ve çok daha fazlasıyla çok oyunculu bir oyun. Hepsi de sürekli değişen muhteşem bir evrende. Artık kazanmak için 50 saat uğraştığınız gemileriniz, diğer oyuncular tarafından da görünebilecek. Nadir bulunan uzay giysiniz ve kaskınız, artık diğer oyunculara görünür olacak. Arkadaşlarınız ve diğer oyuncular, üzerinde saatlerce çalıştığınız o büyük üssü ziyaret edebilir hâle geldi.

No Man's Sky Beyon Güncellemesi

Oyuna gelecek Nexus, oyuncuların hiçbir zaman birleşmediği gibi birleşebilecekleri sosyal bir alan getirecek. Kendini geliştirmeyi başarabilen uzay macera oyunu, güncelleme ile yakında sanal gerçeklik desteğine de kavuşacak. Hello Games, Beyond güncellemesinde üç büyük yenilik olacağını söylemişti. VR desteği ve çok oyunculu evren bunlardan ikisi ancak üçüncü yenilik hâlâ gizemini koruyor.

Kaynak : https://www.techspot.com/news/81358-latest-no-man-sky-trailer-offers-additional-clues.html
11
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
1
0