Nokia 9'a Ait Olduğu İddia Edilen İki Belge Sızdırıldı!

8
6
3
1
0
Endonezya'da ortaya çıkan iki belge, ünlü telefon üreticisi Nokia'nın yakında duyurulacak amiral gemisinin düşünülenden daha hızlı çıkabileceğini gözler önüne serdi.

Endonezya’da TA-1017 ve TA-1034 isimli iki belge / sertifika gün yüzüne çıktı. Bu sertifikaların, efsane telefon üreticisi Nokia’ya ait olduğu düşünülüyor. Henüz net bir bilgi olmamasına rağmen Nokia 9 modelleri olduğu iddia edilen sertifikalar, cihazların çıkacağı sürenin çok da uzak olmadığını gözler önüne serdi.

Ne Nokia ne de HMD Global şu anda telefon hakkında bilgi vermediler, ancak Nokia 9 ile ilgili bazı sızıntılar gerçekleşti. Snapdragon 835 ile geldiği söylenen telefonun arka tarafında çift kamera bulunacak. Opsiyonel olarak 4 ve 6GB RAM seçeneklerini sunması beklenen telefonun, normal olarak Android Nougat 7.1 ile geleceği konuşuluyor. Çıkış tarihi uzarsa işletim sistemi direkt Android 8.0’ı da alabilir.

Nokia 9 tanıtılmadığı sürece, cihaz hakkında yalnızca sızıntılar üzerinden konuşabiliyoruz, ancak bu sertifikalar eğer beklenildiği gibiyse çok yakında Nokia 9 için resmi bir duyuru planlanıyor demektir.

Sızdırılan kalitede bir Nokia 9’u satın almak ister miydiniz? Eğer alırsanız piyasaya göre telefonun değeri ne kadar olurdu?

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2017/06/certifications-leak-for-unannounced-nokia-ta-1017-1034.html/amp
8
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
3
1
0